Can sıkıntısı için android oyunlar

yazar | Enver gny On 6 Nisan 2015 Pazartesi 0 yorum



(indirmek istediginiz oyunları isimlerine tıklayarak indirebilirsiniz.)

Hill ClimbFarklı yerlerde farklı araçlar ile yarıştığınız eğlenceli ve popüler bir android oyun. Gaz ve fren pedallarını kullanarak bölümleri geçmeyi ve para biriktirmeyi hedeflediğimiz bu sıra dışı araba oyununda, kazandığınız paralar ile araçlarınızın yakıt, suspansiyon, lastik vb özelliklerini geliştirip daha iyi bir performans sergiliyorsunuz.


New Star SoccerOyuna ilk adım attığımzda 16 yaşında körpecik bir futbolcuyuz. Hangi ligde başlayacağımıza karar verdikten sonra yetenek avcılarının yaptığı ufak test ile onları etkilemeye çalışıyoruz. Burada teknik, serbest, vuruş, güç, görüş ve sürat gibi oyun içinde de antrenmanlarla geliştirmemiz gereken yeteneklerimizi gösteriyoruz.





PaperTossÇeşitli engellere karşı gelerek kâğıt toplarını çöp kovasına atmanız gerekiyor. Bunun için size engel olarak vantilatör ve çeşitli engelleri hesaplayıp en doğru şekilde atış gerçekleştirmelisiniz.




Çılgın hırsız 1-2: Oyunda belli bi sayıda farklı mekan bulunuyor.  Bu mekanlarda kendi içerisinde bonus yerler olarak adlandırılan geçilmesi kısa süren bölümler de bulunuyor. Mekanında kendine özel Boss’larının bulunduğunu da belirtelim. Bu Boss’lar oyunun belirli bölümlerinde ortaya çıkıyor.
Sizde bu Boss’ları yenerek  engelleri aşarak  koşuyorsunuz. özel etkinliklerlede cabası.




Candy Crush Saga:  En çok oynanan android oyunlarından biri. Oyunun kendi açıklama yazısında dediği gibi "şeker dolu" bir maceranın içinde kendinizi bulacaksınz. Bir çok seviyede maceralar sizi bu oyunda bekliyor.






Subway Surfers: İlk olarak basit ve zevkli bir oyun olan Subway Surfers en popüler oyunlar arasında. Oyun çok zevkli. Tren yolunda hen trenlerden hem de sizi kovalayan güvenlik elemanından kaçmak zorundasınız.

0 yorum:

Yorum Gönder